Skjul ruten din for kundene
Skjul ruten din for kundene, og endre de andre aktivitetsinnstillingene.
Skjul ruten din for kundene, og endre de andre aktivitetsinnstillingene.
0:51Spor en tur med GPS og send kunden en rapport når den avsluttes.
0:30Start en booket tur eller et besøk fra selve avtalen, så de er koblet til bookingen.
0:25Trykk på bjellen på et avtalekort for å sende kunden en «Jeg er på vei»-melding med ankomsttiden din.