Zarchiwizuj klienta
Ukryj klientów, z którymi już nie pracujesz, i przywróć ich później.
Ukryj klientów, z którymi już nie pracujesz, i przywróć ich później.
0:45Dodaj klienta samodzielnie albo wyślij mu link, aby sam dodał swoje dane.
0:26Zaproś nowego klienta, aby dodał swoje dane w aplikacji Walkies Journal i nawiązał połączenie.
0:44Dodaj zwierzę klientowi wraz z gatunkiem, rasą i wszystkim, co musisz wiedzieć.